ΑΟΦ: Σχέδιο Αλληλεγγύης "Alternative Sports for Youth: αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία" και πρόσκληση για γνωριμία με το Roller ski.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας (ΑΟΦ) στο πλαίσιο του Σχεδίου Αλληλεγγύης "Alternative Sports for Youth: αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία",  με φορέα υλοποίησης τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας ΟΕΝΕΦ, προσκαλεί τους νέους/ες ηλικίας από 8 ως 30 ετών να συμμετέχουν στη δράση που αφορά στη γνωριμία με το Roller ski και την τεχνική του. Στόχος είναι να κατανοήσουν οι νέες και νέοι τα πολλαπλά σωματικά και ψυχικά οφέλη της ανάπτυξης δράσης που σχετίζεται με το Roller ski. Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες/ουσες  θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν σε ανοικτούς χώρους υψηλού φυσικού κάλλους και να κατανοήσουν  τα οφέλη της ήπιας αθλητικής παρέμβασης σε φυσικούς χώρους, καθώς και του σεβασμού στη φύση. Τέλος, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα μπορέσουν  να θέσουν σαν στόχο την εφαρμογή της αποκτημένης γνώσης, να αξιολογήσουν την πρόοδο τους και να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι γνωριμίας.

 

Συγκέντρωση: Τρίτη 11/7/2023 ώρα 18:30 στην τοποθεσία: Φράγμα Τριανταφυλλιάς Φλώρινας (ευθεία επί του Φράγματος) 

 

Το Σχέδιο υποστηρίζεται ως Έργο Αλληλεγγύης, από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Χρήστος Τίτας: 6932919269