Χριστουγεννιάτικος στολισμός στον ΟΕΝΕΦ -ED Δυτικής Μακεδονίας 2023

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, μέλη της διαχειριστικής ομάδας του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες και εθελοντές/ντριες συγκεντρώθηκαν στην έδρα του ΟΕΝΕΦ για να συμμετάσχουν στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του γραφείου!

 

Κατά τη διάρκεια της γιορτινής βραδιάς, οι νέοι εθελοντές και εθελόντριες του ΟΕΝΕΦ πραγματοποίησαν το στολισμό του δέντρου αλλά και των υπόλοιπων χώρων του Κέντρου σε μια γιορτινή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα δημιουργικό Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο (workshop), όπου δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, υπό την καθοδήγηση των φοιτητριών του ΠΔΜ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι νέοι/ες έκαναν face painting με την βοήθεια φοιτήτριας του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ενώ παράλληλα συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό παιχνίδι kahoot υπό τον συντονισμό των Στελεχών της Ομάδας έργου του Europe Direct.

 

Όλοι οι ενεργοί εθελοντές μας, ψυχαγωγήθηκαν μέσα από Χριστουγεννιάτικα ακούσματα, ομαδικά παιχνίδια και γεύτηκαν παραδοσιακές λιχουδιές. Η συμμετοχή και η χαρά των νέων ήταν μεγάλη και τα γραφεία του ΟΕΝΕΦ, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, πλημμύρισαν με χαμόγελα, ευχές και αισιοδοξία. 

 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τις μαθητές/τριες,  φοιτητές/τριες και τα ενεργά μέλη του ΟΕΝΕΦ, που συμμετείχαν στο στολισμό για την αμέριστη συμπαράσταση τους καθώς και όλους τους εθελοντές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ειρήνη, την Κατερίνα και τη Φωτεινή χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με τέτοια επιτυχία το workshop και το face painting!  

 

Σας ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές με υγεία, χαμόγελα και δημιουργικότητα!

 

Μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Active Youths: https://shorturl.at/gkDIS

 

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/knzSY

 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή:

https://shorturl.at/vyBV0

Οι Νέοι Μπροστά!

 

#activeyouths #OENEF #EDWesternMacedonia #christmas #christmasdecoration #christmastree 

 

 

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό: