Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ στο 3ο CONNECTED WE STAND FESTIVAL 2022

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας ως φορέας της Κοινωνίας των Πολιτών, συμμετέχει στο 3ο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ που διοργανώνεται από την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, CONNECT YOUR CITY, Χ.Α.Ν.Θ., Infinity Greece, AddArt, Fabric Republic, ESN Thessaloniki, Actionaid Hellas και ΕΨΥΚΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης.

 

Το 3ο Connected We Stand Festival 2022 επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, με δωρεάν είσοδο για όλους.

 

Συναυλίες, pop up δράσεις, παιδικά εργαστήρια, αθλητικές δράσεις, εργαστήρια ενηλίκων, performer’s corner, up-cycling point, διαδραστικές ομιλίες, χορευτικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, τελετή απονομής βράβευσης ενεργών πολιτών, μια ανατρεπική έκθεση τέχνης και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν, σε ένα εργαστήρι χαράς και αισιοδοξίας.

 

Το πολυθεματικό φεστιβάλ εθελοντισμού για νέους, πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά φέτος, στην Θεσσαλονίκη, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, δίνει ζωή στην κοινωνία των πολιτών σε μια γιορτή για τον εθελοντισμό, την προσφορά και την Ειρήνη.

 

Νέοι, εθελοντές και θεατές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε παράλληλες δράσεις για την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα σχετικά με την αλληλεγγύη, την ενεργή συμμετοχή και την αλλαγή νοοτροπίας μέσα από καθημερινές πράξεις.

 

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πρόκειται να πραγματοποιηθεί συλλογή παιχνιδιών και λοιπά είδη όπως σχολικά και είδη ρουχισμού με στόχο την υποστήριξη παιδιών θυμάτων πολέμου σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και την Πρεσβεία της Ουκρανίας.

 

Φέτος η σκηνή του 3ου Connected We Stand Festival φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Claydee, η ANASTASIA, η ASPA και ο Κωνσταντίνος Φραντζής και δυναμικά DJ sets από τους Πέτρος Τριανταφύλλου, COYOT και Frau Dimitra.

 

Σκοπός του Connected We Stand Festival είναι να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι νέοι άνθρωποι σε θέματα ενεργής συμμετοχής, αλληλεγγύης, στην αλλαγή νοοτροπίας μέσα από απλές καθημερινές πράξεις και η ένωση των ανθρώπων ανεξαρτήτου εθνικότητας, φύλλου και ηλικίας.

 

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας ως οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών θα συμμετέχει ενεργά στο Φεστιβάλ με workshop, με σκοπό να προσφέρει ένα διαδραστικό πρόγραμμα που θα  χαρίσει στις νέες/νέους καινούριες δεξιότητες, προωθώντας την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό, τη δημιουργία περιβαλλοντικής και κοινωνικής συνείδησης, την ενίσχυση του αισθήματος του Ευρωπαίου πολίτη, την ενεργή συμμετοχή των νέων σε δράσεις και ευκαιρίες και την ανάληψη πρωτοβουλιών.

 

Το φεστιβάλ Connected We Stand είναι ένα φεστιβάλ κοινωνικού χαρακτήρα το οποίο αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης και ένα μέσο για να γιορτάσουμε τον πολιτισμό και την κληρονομιά μας. Είναι ένα πανευρωπαϊκό πολυθεματικό φεστιβάλ, αφιερωμένο στην κοινωνία των πολιτών.

 

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα: εδώ

 

Connected We Stand Festival 2022

Meet The Change!

#CWSKG