Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη ορειβατική δράση ‘Altrernative Sports for Youth’, με διοργανωτές τον ΑΟΦ και τον ΟΕΝΕΦ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11/6/2023, με απόλυτη επιτυχία, η ορειβατική-πεζοπορική δράση συνεργασίας του ΑΟΦ με τον ΟΕΝΕΦ, στο πλαίσιο του Σχεδίου Αλληλεγγύης με τίτλο: "Αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία".

 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, περίπου 30 επίδοξοι ‘περιπατητές-ορειβάτες’, έζησαν ένα όμορφο πρωινό στην πανέμορφη φύση της Φλώρινας, γυμνάστηκαν, γέλασαν και απόλαυσαν τις όμορφες διαδρομές στο περιαστικό δάσος στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας, υπό τις συμβουλές και τις οδηγίες των εκπαιδευτών του ΑΟΦ.

 

Το Σχέδιο Αλληλεγγύης "Alternative Sports for Youth: αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία", βασίζεται στο γενικότερο όραμα και σκοπό του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) σε συνέργεια με τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) για την παροχή ευκαιριών άθλησης και γενικότερης δραστηριοποίησης των νέων στην περιοχή. Το Σχέδιο υποστηρίζεται ως Έργο Αλληλεγγύης, από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης. Φορέας υλοποίησης του Σχεδίου είναι ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας.

 

Παρακάτω ακολουθούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη δράση.

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους/τις συμμετέχοντες/ουσες!