Οι Ενεργοί Νέοι στο European Youth Event 2021 στο Στρασβούργο

Το European Youth Event (EYE) συγκεντρώνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο χιλιάδες νέους από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και πέραν αυτής, για να διαμορφώσει και να μοιραστεί τις ιδέες του για το μέλλον της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας (European Youth Event - EYE) είναι μια μοναδική ευκαιρία για άτομα 16 έως 30 ετών να αλληλοεπιδρούν προσωπικά και διαδικτυακά, και να ανταλλάξουν απόψεις με εμπειρογνώμονες, ακτιβιστές, influencers και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στην καρδιά της ευρωπαϊκής δημοκρατίας, το Στρασβούργο 8 και 9 Οκτωβρίου 2021. Το EYE2021 είναι το αποκορύφωμα της διαδικασίας διαβούλευσης των νέων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης. 

 

Για να συμπληρώσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης, η ομάδα του EYE επέλεξε ενεργές και αφοσιωμένες ομάδες που επιθυμούν να οργανώσουν μια φυσική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του EYE2021 και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας είναι μέσα σε αυτές! Οι ομάδες επιλέγονται με βάση τη δέσμευσή τους και την εξαιρετική προοπτική που φέρνουν στην εκδήλωση.

 

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας θα συμμετέχει στο EYE με 10μελή αποστολή, ατόμων ηλικίας 16 έως 30 ετών. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλύπτει μέρος των δαπανών διαμονής και μετακίνησης της και όποιο επιπλέον κόστος προκύψει θα καλυφθεί από ιδίους πόρους των συμμετεχόντων. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο info@oenef.eu και στο τηλ. 2385101446

 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο EYE εδώ.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31 Ιουλίου 2021, 23:59.