Ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 31/03/2024, στην κατάμεστη αίθουσα του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) στον Φιλώτα η εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Σχολές, Σπουδές και Επαγγέλματα του Μέλλοντος»,

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Γενικό Λύκειο Φιλώτα σε συνεργασία με την EMPLOY EDU, κορυφαία εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού και της συμβουλευτικής, και το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (ACT), που ήταν και ο χορηγός της εκδήλωσης.

 

Θερμές ευχαριστίες στον ομιλητή, Δρ. Παναγιώτη Παππά, για τη διεξοδική του ανάλυση και τη διατήρηση του ενδιαφέροντος των παρευρεθέντων ως το τέλος, στον Όμιλο Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ)  και προσωπικά στον πρόεδρο Δρ. Κων/νο Φιλιππίδη για την παραχώρηση της αίθουσας και τη στήριξη της εκδήλωσης με την προσωπική του παρουσία, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης για την ευγενική χορηγία, στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Φιλώτα, κ. Γιάννη Σιαπανίδη, και Λεβαίας, κ. Ζαφειρώ Παπαδοπούλου, στον εκπρόσωπο της Ι.Μ.Φλωρίνης, π. Μιχαήλ Τάιτο, στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Φιλώτα για την προετοιμασία και την προσφορά του μπουφέ κατά το διάλειμμα, στους συναδέλφους καθηγητές του ΓΕΛ Φιλώτα για την καθολική τους συμμετοχή και σε όλους όσοι παρευρέθηκαν, μαθητές και γονείς.

 

Η επιτυχία της εκδήλωσης με τη ζωντανή παρουσία όλων αποτελούν τη βάση και το έναυσμα για τη συνέχιση της προσπάθειας ενημέρωσης των μαθητών μας σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας με παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!