Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών/τριών του Γυμνασίου Κλεινών στο Κέντρο του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας

 

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, στον χώρο του Ομίλου, τους μαθητές/τριες καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Κλεινών, Φλώρινας. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ), Κωνσταντίνος Φιλιππίδης, καλωσόρισε τους μαθητές/τριες και στη συνέχεια τους/τις ενημέρωσε σχετικά με τον ρόλο του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και του φορέα υποδοχής του Κέντρου, του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε  στον σκοπό, τους στόχους, τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του Ομίλου, καθώς και τις ευκαιρίες που μπορούν να έχουν οι νέοι/ες, μέσα από τη συμμετοχή τους σε δράσεις κινητικότητας μέσω του Erasmus+.

 

Ακολούθησε, ένα επιδαπέδιο παιχνίδι γνώσεων με τίτλο “Ευρωγνώστες”, στο οποίο οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις αξίες και προτεραιότητές της. Μέσα από τις ερωτοαπαντήσεις, τα παιδιά κατάφεραν, σε σημαντικό βαθμό, να μάθουν παίζοντας. Τον συντονισμό του παιχνιδιού, ανέλαβε η συνεργάτης του Κέντρου, Ελένη Κωνσταντίνου.

 

Με το πέρας της εκπαιδευτικής επίσκεψης, τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, μοίρασαν αναμνηστικά δώρα σε όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις μαθήτριες και μαθητές για την πολύ παραγωγική αυτή συνάντηση και την υπευθυνότητα και ζήλο που επέδειξαν, τον διευθυντή του σχολείου κ. Γεράση Νικόλα, καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία.

 

Οι Νέοι Μπροστά! 

 

 

#weareyouthwork #οιΝέοιΜπροστά  #activeyouths 

 

Δείτε εδώ τη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/oenef

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/activeyouths/

 

 

 

 

 

 Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό!