Ο ΟΕΝΕΦ συμμετέχει στο StudioStar Podcast για την ελευθερία της έκφρασης

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχουν στο StudioStar Podcast project, με θέμα την ελευθερία της έκφρασης, που υλοποιείται από τα Κέντρα Νεολαίας με Quality Label από το Τμήμα Νεολαίας του Council of Europe

 

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το de Hoge Rielen, Destelheide, Hanenbos του Βελγίου και το  Service National de la Jeunesse του Λουξεμβούργου με στόχο να ακουστούν οι φωνές των νέων σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

 

Πιο συγκεκριμένα, νέοι από 11 ευρωπαϊκές χώρες θα πραγματοποιήσουν ένα podcast στα 14 Κέντρα Νεολαίας που φέρουν το Quality Label του Συμβουλίου της Ευρώπης. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους είναι μια συναρπαστική σειρά podcast που ασχολείται με το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης. Στη σειρά podcast StudioStar, οι νέοι διερευνούν την έννοια της ελευθερίας της έκφρασης, τα όριά της και την αξία αυτού του θεμελιώδους ανθρώπινου δικαιώματος στις χώρες τους.

 

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως τις 18:00, η έναρξη του podcast θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής. Οι συμμετέχοντες από διάφορες χώρες θα συγκεντρωθούν στα αντίστοιχα κέντρα τους εκείνη την ώρα και θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους κατά τη δημιουργία της σειράς podcast και, φυσικά, θα ακουστούν διάφορα αποσπάσματα.

 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για νεότερα σχετικά με το podcast και το live event, συμπλήρωσε τη φόρμα ή ακολούθησε το event στο facebook εδώ.

 

Μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

 

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή: 

https://shorturl.at/lyOR3

 

Οι Νέοι Μπροστά!