Χριστουγεννιάτικος Στολισμός στον ΟΕΝΕΦ!

Την Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) έβαλε και φέτος τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα 2021. 

 

Κατά τη διάρκεια της γιορτινής βραδιάς, οι εθελοντές του ΟΕΝΕΦ, η διαχειριστική ομάδα εργασίας του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και η ομάδα των “Ενεργών Πολιτών - Ευρωπαίων Πολιτών”, η οποία αποτελούνταν πάνω από 25 μαθήτριες/μαθητές από το 2ο και 3ο ΓΕΛ Φλώρινας, πραγματοποίησαν το στολισμό του δέντρου αλλά και των υπόλοιπων χώρων του Κέντρου μας, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

   

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα δημιουργικό Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο (workshop), με δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης, όπου δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορες χειροτεχνίες, υπό την καθοδήγηση των δύο εθελοντριών από την Ισπανία, που πραγματοποιούν Σχέδιο Εθελοντισμού στη Φλώρινα. 

 

Τέλος, όλοι οι ενεργοί εθελοντές μας ψυχαγωγήθηκαν μέσα από Χριστουγεννιάτικα ακούσματα αλλά και γεύτηκαν παραδοσιακές λιχουδιές.

 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές - μαθήτριες, που συμμετείχαν στο στολισμό αλλά και τις καθηγήτριες - συντονίστριες του προγράμματος "Ενεργός Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης ||",  κα Ζαφειριώ Μελισίδου και κα Άννα Μπαφίτη, για την αμέριστη συμπαράσταση τους και όλους τους εθελοντές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Σας ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές, με υγεία και δημιουργία!

 

Ακολουθεί το βίντεο και το σχετικό φωτογραφικό υλικό από τον στολισμό του ΟΕΝΕΦ.