Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ανταλλαγή Νέων Erasmus+ με τον ΟΕΝΕΦ στη Ισπανία!

Το πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων με τίτλο "Solidarity against hate" προκρίνει, μέσα από τις δράσεις του, να ενδυναμώσει τους νέους ώστε να είναι σε θέση να αναλύουν τις πληροφορίες που λαμβάνουν με κριτικό τρόπο καθώς και να αυξήσει την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη των συμμετεχόντων  μέσα από διασκεδαστικά και βιωματικά εργαστήρια που θα διερευνήσουν το πώς, εμείς ως Ευρωπαίοι πολίτες, μπορούμε να συμβάλλουμε σε μια πιο αλληλέγγυα κοινωνία.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με Ευρωπαϊκούς φορείς, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας σε συνεργασία με τον Ιρλανδικό οργανισμό Νεολαίας Finglas Youth Resource Centre, τον Ισπανικό φορέα Amics και τον Φινλανδικό Οργανισμό Νεολαίας Virrat διοργανώνει Youth Exchange και αναζητά 10 άτομα, ηλικίας από 15-17 ετών, που θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας στο Alicante και στη Moraira της Ισπανίας, στο εν λόγω Σχέδιο Ανταλλαγής Νέων. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι 24/03/2024 - 30/03/2024 (συμπεριλαμβανομένου των ημερών άφιξης και αναχώρησης).

 

Απαραίτητα προσόντα για την επιλογή συμμετεχόντων/ουσών αποτελούν τα εξής:

 

  • Να σας αρέσει να συνεργάζεστε με νέους/νέες σε οργανώσεις νεολαίας
  • Να είστε ανοιχτός/ή να αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε κοινωνικό επίπεδο               
  • Να γνωρίζετε πολύ καλά αγγλικά (αυτή θα είναι η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του youth exchange)
  • Να συμμετέχετε ενεργά σε όλη τη διάρκεια και τις διαδικασίες των δραστηριοτήτων
  • Να είστε κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΕΝΕΦ για το 2024 (η διαδικασία εγγραφής μέλους περιγράφεται εδώ)

 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την 21η Ιανουαρίου 2024, κάνοντας αίτηση στην παρακάτω φόρμα:

 

https://forms.gle/iCfQnJp5niyTXcTo8

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες επιβαρύνονται με τυχόν επιπλέον έξοδα μετακίνησης. Η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με προκαταβολή 70€ (εφόσον επιλεγείτε) και το τελικό ποσό θα διαμορφωθεί μετά την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής  καλύπτονται πλήρως. 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

📞 2385101446 (καθημερινές 10:00-15:30)

 

Μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή:

https://shorturl.at/lyOR3

 

Οι Νέοι Μπροστά!