Γίνε κι εσύ μέλος του ΟΕΝΕΦ

Ακολούθησε τα παρακάτω 3 βήματα και πάρε μέρος κι εσύ στις δράσεις του ΟΕΝΕΦ

Βήματα εγγραφής μέλους


Βήμα 1

Συμπλήρωση της Φόρμας Εγγραφής με τα στοιχεία επικοινωνίας. Η φόρμα είναι εδώ. *

 

Βήμα 2

Κατάθεση 5€ στον λογαριασμό του ΟΕΝΕΦ στην τράπεζα Πειραιώς για την ετήσια συνδρομή: 
Δικαιούχος: Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας

IBAN: GR10 0172 2580 0052 5807 3046 870.

Αιτιολογία κατάθεσης: 

Όνομα Επώνυμο (δικό σας) - Εγγραφή Μέλους ΟΕΝΕΦ

 

Βήμα 3

Αποστολή email στο info@oenef.eu για την ολοκλήρωση των βημάτων 1 και 2 και επισύναψη του εγγράφου που αποδεικνύει την τραπεζική κατάθεση της εγγραφής σας.


 

Μετά την ολοκλήρωση των 3 παραπάνω βημάτων, θα ακολουθήσει απάντηση με email από τον ΟΕΝΕΦ η οποία θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της εγγραφής και των 5 ευρώ, που θα σημαίνει και την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Γίνε και εσύ μέλος του ΟΕΝΕΦ ολοκληρώνοντας τώρα την εγγραφή σου και αποκτώντας το νέο μας φούτερ!

 

Μπορείς να γίνεις μέλος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, με τη βασική συνδρομή - Basic των 5€, αποκτώντας την κάρτα μέλους ΟΕΝΕΦ, με δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις δράσεις του ΟΕΝΕΦ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Με τη συνδρομή Basic Plus (5+25= 30€), έχεις δικαίωμα συμμετοχής στις δράσεις του ΟΕΝΕΦ σε Ελλάδα και Ευρώπη και μαζί το νέο φούτερ ACTIVE YOUTHS.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα ακόλουθα email: info@oenef.eu & info@europedirect-oenef.eu και στο τηλέφωνο:  2385101446 ή επισκεφτείτε μας στην Λεωφόρο 7ης Νοεμβρίου 9, για να κάνετε την εγγραφή σας και να αποκτήσετε το καινούργιο μας φούτερ ACTIVE YOUTHS.


Φόρμα συναίνεσης GDPR

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR) Ε.Ε. 679/2016, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται! Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα και χρειαζόμαστε τη ρητή συγκατάθεσή σας για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να πράξουμε τα δέοντα αναφορικά με τον σκοπό της επικοινωνίας μας.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Όνομα, επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας και γενικώς δεδομένα που εσείς οι ίδιοι προσκομίζετε, προκειμένου για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο επικοινωνούμε.

Διαβίβαση δεδομένων

 

ΔΕΝ θα διαβιβάσουμε, εκχωρήσουμε, πουλήσουμε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο διαθέσουμε με ή χωρίς αντάλλαγμα τα παραπάνω δεδομένα σας, σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή την παρούσα συγκατάθεσή σας, στο σύνολο ή εν μέρει. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της. Επιπλέον, έχετε όλα τα δικαιώματα, όπως αυτά ορίζονται στον Κανονισμό  της Ε.Ε. 679/2016.