Κάρτα Μέλους ΟΕΝΕΦ 2022


Η  κάρτα μέλους του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας για το 2022 είναι πλέον διαθέσιμη!

 

Η κάρτα μέλους των Ενεργών Νέων αποτελεί μια κάρτα με ουσία, προσφέροντας σας τα εξής προνόμια:

 

- Συμμετοχή σε νεανικές δράσεις & ευρωπαϊκά προγράμματα του ΟΕΝΕΦ

- Ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας

- Ενημέρωση για ευκαιρίες απασχόλησης σπουδών και κινητικότητας

- Στήριξη της Νεολαίας

 

Αν λοιπόν θέλεις να έρθεις στην παρέα μας, να δικτυωθείς, να γίνεις ενεργό μέλος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και να λαμβάνεις πρώτος/η τα νέα για θέματα που σε αφορούν, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι τα παρακάτω 3 απλά βήματα, ηλεκτρονικά, κατανοητά και νεανικά!

 

Βήματα εγγραφής μέλους

 

Βήμα 1

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Εγγραφής με τα στοιχεία επικοινωνίας. Η φόρμα είναι εδώ. *

Βήμα 2

Κατάθεση 5€ στον λογαριασμό του ΟΕΝΕΦ στην τράπεζα Πειραιώς για την ετήσια συνδρομή: 
Δικαιούχος: Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας

IBAN: GR10 0172 2580 0052 5807 3046 870.

Αιτιολογία κατάθεσης: 

Όνομα Επώνυμο (δικό σας) - Εγγραφή Μέλους ΟΕΝΕΦ

 

Βήμα 3

Αποστολή email στο info@oenef.eu για την ολοκλήρωση των βημάτων 1 και 2.

 

Μετά την ολοκλήρωση των 3 παραπάνω βημάτων, θα ακολουθήσει απάντηση με email από τον ΟΕΝΕΦ η οποία θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της εγγραφής και των 5 ευρώ, που θα σημαίνει και την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο ακόλουθο τηλέφωνο 2385 101446 ή μέσω email (info@oenef.eu & info@europedirect-oenef.eu), προκειμένου να παραλάβετε την κάρτα σας, καθώς λόγω covid-19, τα γραφεία μας παραμένουν κλειστά για το κοινό.

 

Σημείο παραλαβής κάρτας στη Φλώρινα:

Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, Λεωφόρος 7ης Νοεμβρίου 9, τηλ: 2385101446.

  

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα ακόλουθα email: στο info@oenef.eu & info@europedirect-oenef.eu.


Φόρμα συναίνεσης GDPR

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR) Ε.Ε. 679/2016, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται! Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα και χρειαζόμαστε τη ρητή συγκατάθεσή σας για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να πράξουμε τα δέοντα αναφορικά με τον σκοπό της επικοινωνίας μας.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Όνομα, επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας και γενικώς δεδομένα που εσείς οι ίδιοι προσκομίζετε, προκειμένου για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο επικοινωνούμε.

Διαβίβαση δεδομένων

 

ΔΕΝ θα διαβιβάσουμε, εκχωρήσουμε, πουλήσουμε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο διαθέσουμε με ή χωρίς αντάλλαγμα τα παραπάνω δεδομένα σας, σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματά σας

 

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή την παρούσα συγκατάθεσή σας, στο σύνολο ή εν μέρει. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της. Επιπλέον, έχετε όλα τα δικαιώματα, όπως αυτά ορίζονται στον Κανονισμό  της Ε.Ε. 679/2016.