Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, έχει στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη πράσινης κουλτούρας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Αντικείμενο του αποτελεί η δημιουργία πολυδιάστατων εκπαιδευτικών δράσεων, με βασικό άξονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών/τριών και ομάδων πολιτών σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Λειτουργεί σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και υποδέχεται μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς αλλά και πολίτες γενικότερα, κατόπιν πρότερης συνεννόησης. 

 

 

Το πρόγραμμα «Δημιουργία Εκπαιδευτικών Δράσεων Πράσινης Ανάπτυξης και Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» έχει στόχο την ενημέρωση και Ανάπτυξη Πράσινης κουλτούρας, με στόχο τη νεολαία για τους Δήμους Αμυνταίου, Φλώρινας, Πτολεμαΐδας και Πρεσπών αλλά και το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Aντικείμενο του προγράμματος είναι η δημιουργία πολυδιάστατων εκπαιδευτικών δράσεων με χωροθέτηση και ανάπτυξη του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στην περιφέρεια του Δήμου Αμυνταίου, με τρόπο που να συμβάλει στην αναβάθμιση της εν λόγω περιοχής, με βασικό άξονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ομάδων πολιτών σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και σκοπό τη μείωση της μονοδιάστατης οικονομικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, που σήμερα στηρίζεται κυρίως στην εκμετάλλευση του λιγνίτη για την ηλεκτροπαραγωγή.

 

Βασικός μοχλός για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι η δημιουργία κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής που θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης σε περιφερειακό αλλά και εθνικό επίπεδο για την ενημέρωση και ανάπτυξη του ενεργειακού τομέα στην ευρύτερη περιοχή της ΠΕ Φλώρινας. Η υλοποίηση του έργου θα συμβάλλει εκτός των εκπαιδευτικών σκοπών στην προσέλκυση επισκεπτών κυρίως μαθητών/τριών.

 

Το Κέντρο λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2022. 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, καθημερινές 10.00-15.30, στο 2385-101446 ή/και στο info@oenef.eu.

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα αξιολόγησης σχετικά με την επίσκεψή σας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας: εδώ


Παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από τα μοντέλα του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα.


Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, εγκαινίασε την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα Αμυνταίου

 

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό,  ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Σ. Σταθόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μετάβαση Α.Ε. Ι. Μπούκης, ο Βουλευτής Φλώρινας ΝΔ Ι. Αντωνιάδης, η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πέρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σ. Βόσδου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Α. Μπιτάκης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Δ. Θεοφανίδης. Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του ΠΣ ΠΔΜ Ι. Λιάσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλώτα Σ. Μωυσάκης, o Πρόεδρος της Ξινό Νερό ΑΕ Χ. Θωμαΐδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ Σ. Δεμερτζίδης και πολλοί ακόμα Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολίτες του Δήμου Αμυνταίου. 

 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, έχει στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη πράσινης κουλτούρας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Αντικείμενό του αποτελεί η δημιουργία πολυδιάστατων εκπαιδευτικών δράσεων, με βασικό άξονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών/τριών και ομάδων πολιτών σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θα λειτουργεί σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα υποδέχεται μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς και θα είναι επισκέψιμο για πολίτες τα Σ/Κ κατόπιν πρότερης συνεννόησης. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΕΝΕΦ/Εκπαιδευτικού Κέντρου ΑΠΕ: https://www.oenef.eu/educenterfilotas/, καθημερινές 10.00-15.30, στο 2385-101446 ή/και στο info@oenef.eu.

 

Μείνετε συντονισμένοι/ες για τις δράσεις μας!

Παρακολουθείστε το βίντεο από την εκδήλωση των εγκαινίων παρακάτω:


Συνέδριο για την Μετάβαση και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με στόχο τη νεολαία στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Ολοκληρώθηκε ο Α’ Κύκλος του προγράμματος “Δημιουργία Εκπαιδευτικών Δράσεων Πράσινης Ανάπτυξης και Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας” που είχε ως στόχο την ενημέρωση και ανάπτυξη πράσινης κουλτούρας, με επίκεντρο τη νεολαία για τους Δήμους Αμυνταίου, Φλώρινας, Πτολεμαΐδας και Πρεσπών αλλά και το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα αφορούσε στη δημιουργία πολυδιάστατων εκπαιδευτικών δράσεων πληροφόρησης για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή, με χωροθέτηση και ανάπτυξη του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο για την Μετάβαση και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν 46 μαθητές/τριες  και συνοδοί εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας και 58 μαθητές/τριες και συνοδοί εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου αλλά και πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. 

 

Στην αρχή του συνεδρίου, ο Επικεφαλής του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων ΦλώριναςΔρ. Κωνσταντίνος Στεργίου καλωσόρισε τους/τις παρευρισκόμενους/ες στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα και ενημέρωσε για τον σκοπό λειτουργίας του. Ανέφερε ότι το Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα, ολοκληρώνει τον Α’ κύκλο επισκεψιμότητας, από τον Νοέμβριο του 2022 έως και σήμερα, με πάνω από 1.100 μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να έχουν επισκεφθεί το Κέντρο ΑΠΕ. Στη συνέχεια, ο Δρ. Στεργίου προχώρησε στην κεντρική ομιλία του συνεδρίου με βασική θεματική την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες που έχει επιφέρει στο περιβάλλον, τον ρόλο των ΑΠΕ στη δίκαιη μετάβαση και τη σημαντικότητα του ρόλου των πολιτών σε αυτή. Επισημάνθηκε επίσης, ότι οι καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής κρίσης αλλά και του φαινομένου του θερμοκηπίου, έχουν επηρεάσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα όλων των ατόμων στον τομέα της υγείας, του τουρισμού, της βιοποικιλότητας, της αλιείας, του περιβάλλοντος και της γεωργίας. Από όλα τα παραπάνω, γίνεται φανερό ότι η αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, εξαρτώνται από την οικειοθελή αλλαγή στάσης ζωής και συνηθειών των ατόμων και ειδικότερα των νέων ανθρώπων. Ο Δρ. Στεργίου, έκανε λόγο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για τις μορφές και χρήση τους, οι οποίες υπάρχουν σε αφθονία στο φυσικό μας περιβάλλον και αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση και τις προοπτικές γύρω από την ανάπτυξη των ΑΠΕ παγκοσμίως, στους μηχανισμούς της ΕΕ για τη Δίκαιη Μετάβαση και πώς μπορεί η νεολαία να συμμετέχει πιο ενεργά σε αυτή. 

 

Στη συνέχεια ακολούθησε περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου από το στέλεχος της ομάδας έργου του ΟΕΝΕΦ Βασίλη Δουδούμη, όπου οι συμμετέχοντες/ουσες του συνεδρίου γνώρισαν πρότυπες εφαρμογές των ΑΠΕ, προσομοιώσεις εφαρμογών πράσινου υδρογόνου, ολοκληρωμένα συστήματα οικιακών φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών, μπαταριών, εκπαιδευτικά ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, σταθμών φόρτισης και ηλεκτροκίνησης.

 

Ολοκληρώνοντας το συνέδριο, οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να παίξουν το διαδικτυακό παιχνίδι “Kahoot”, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την πράσινη και δίκαιη μετάβαση και την κλιματική κρίση, τον συντονισμό του οποίου, ανέλαβε το στέλεχος της ομάδας έργου του ΟΕΝΕΦ, Ελένη Κωνσταντίνου

 

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τη διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Αριδαίαςκ. Παρασκευή Βέκκου καθώς και τη συντονίστρια/εκπαιδευτικό της δράσης κ. Αφροδίτη Βιολιτζή, τους συνοδούς/εκπαιδευτικούς την κ. Σοφία Σμυρνοπούλουκ. Γιώργο Κύρκο αλλά και τους/τις μαθητές/τριες, για τη συνεργασία και τη σημαντική συμβολή τους για την επιτυχή υλοποίηση του συνεδρίου.

 

Επιπροσθέτως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αμυνταίουκ. Παναγιώτα Μπούτσκου, τη συντονίστρια/εκπαιδευτικό κ. Ανδρομάχη Μοσχάκη, τους συνοδούς/εκπαιδευτικούς κ. Μιλτιάδη Χαραβιτσίδηκ. Ευδοξία Τραϊανού και όλους τους/τις μαθητές/τριες για τη συνεργασία και το ζήλο που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και αποτελεί αρωγό ενημέρωσης και ανάπτυξης της πράσινης κουλτούρας, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

 

Οι Νέοι Μπροστά!

Παρακολουθήστε το βίντεο που αφορά στο Συνέδριο για την Μετάβαση και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με στόχο τη νεολαία στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα και την ολοκλήρωση του Α’ κύκλου του προγράμματος “Δημιουργία Εκπαιδευτικών Δράσεων Πράσινης Ανάπτυξης και Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας”.


Αξιολόγηση του Green Tank για το Πρόγραμμα "Δημιουργία Εκπαιδευτικών Δράσεων Πράσινης Ανάπτυξης και του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας"

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα με την αξιολόγηση ΕΔΩ.


Εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα.


Β' Κύκλος Προγράμματος «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες»


Οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Λεχόβου και του Γυμνασίου Αετού στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα, τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου Αετού και του Γυμνασίου Λεχόβου, μαζί με τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς.

 

Δείτε περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Γυμνασίου Βεύης στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα, τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου Βεύης μαζί με τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς.

 

Δείτε περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα, τους/τις μαθητές/τριες της Α' τάξης του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας μαζί με τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς.

 

Δείτε περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Μουδανιών στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα, τους/τις μαθητές/τριες της Α' τάξης του 2ου Γυμνασίου Μουδανιών μαζί με τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς.

 

Δείτε περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα, τους/τις μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών των τάξεων Γ' και Β' Γυμνασίου μαζί με τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς.

 

Δείτε περισσότερα εδώ.


Εκπαιδευτική Επίσκεψη του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους/τις μαθητές/τριες των τάξεων Α’ και Β’ και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης.

 

Περισσότερα εδώ.


Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Γυμνασίου Μελίτης!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους/τις μαθητές/τριες των τμημάτων Α’ Β’ και Γ’ Γυμνασίου και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Μελίτης.

 

Περισσότερα εδώ.


Εκπαιδευτική Επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τα υπόλοιπα τμήματα του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας.

 

Περισσότερα εδώ.


Εκπαιδευτική Επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης!

 

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους/τις μαθητές/τριες των τμημάτων Β΄3 και Β΄4 και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης.

 

Περισσότερα εδώ.

 


Επίσκεψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου!

 

Η διαχειριστική ομάδα του  Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

Περισσότερα εδώ.


Α' Κύκλος Προγράμματος «Δημιουργία Εκπαιδευτικών Δράσεων Πράσινης Ανάπτυξης και Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας»


Επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης!

 

Η διαχειριστική ομάδα του  Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Γυμνασίου Φιλώτα!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες των τριών τάξεων καθώς και τους συνοδούς/εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Φιλώτα.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Αετού και του Δημοτικού Σχολείου Λεβαίας!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της τάξης Ε' και ΣΤ' και συνοδούς εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Αετού, καθώς και τους μαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Λεβαίας.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες των τάξεων Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’, με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Βαρικού!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Βαρικού.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Γυμνασίου Λεχόβου και του 1ου Γυμνασίου Καστοριάς!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της Α’, Β’, Γ’ τάξης και συνοδούς εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Λεχόβου, καθώς και τους μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Καστοριάς

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του ΕΝΕΕΓΥΛ!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου  2023, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Φλώρινας, μαζί με τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς του.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα, τους Σχολικούς Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τους μαθητές/τριες της Α΄τάξης, μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Τετάρτη 05 Απριλίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, τους μαθητές/τριες της Δ΄ και Ε΄ τάξης καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα, τον διευθυντή του σχολείου κ. Πασπάλη Σταύρο καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ τάξης, καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Γυμνασίου Κλεινών!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της Α’, Β’, Γ’ τάξης καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Κλεινών.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Γυμνασίου Μελίτης!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της Β’ και Γ’ τάξης καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του Γυμνασίου Μελίτης.

 

 Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ, υποδέχτηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της Ε’ και ΣΤ’ τάξης καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους μαθητές/τριες της Γ', Ε' και ΣΤ΄ τάξης καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη των εκπαιδευόμενων του ΣΔΕ Φλώρινας και του παραρτήματος του Αμυνταίου!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον Φιλώτα, τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Φλώρινας και του παραρτήματος του Αμυνταίου

 

Περισσότερα εδώ


Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Υδρούσας Φλώρινας!

 

Η διαχειριστική ομάδα του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, 42 μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Υδρούσας, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Ξινού Νερού!

 

Η διαχειριστική ομάδα και οι youth workers του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκαν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, 64 μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Ξινού Νερού Φλώρινας.

 

Περισσότερα εδώ.


Επίσκεψη του ΓΕΛ Φιλώτα!

 

Η διαχειριστική ομάδα και οι youth workers του ΟΕΝΕΦ υποδέχτηκαν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, 49 μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Φιλώτα.

 

Περισσότερα εδώ