Οι Νέοι +εργάζονται

Λίγα λόγια για τη δράση

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του έργου "Νεανικές Δράσεις" και διοργανώνεται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και το Europe Direct - Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών - Τομέας Μακεδονίας - Θράκης.

 

Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει την ιδέα της Δημοκρατίας και να αφυπνίσει τους νέους για ζητήματα που αφορούν την πόλη τους. Οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν και αποφασίζουν με βάση τον γόνιμο διάλογο, εξοικειώνονται με τους θεσμούς  και τα κοινά μέσα από έναν σύγχρονο τρόπο δια δραστικής εμπειρίας.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Λυκείου, φοιτητές και νέοι από 16 έως 23 ετών που δραστηριοποιούνται στις Περιφερειακές Ενότητες της Φλώρινας και της Καστοριάς. 

 

Οι αιτήσεις θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 24.02.2019 για το Αμύνταιο και μέχρι τις 10.03.2019 για την Καστοριά. Η προσομοίωση θα διαρκέσει από τις 11.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. με ενδιάμεσα διαλείμματα για καφέ και ελαφρύ γεύμα. 

 

Η φόρμα αιτήσεων συμμετοχής βρίσκεται εδώ

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα και βεβαιώσεις συμμετοχής!

 

Πληροφορίες: Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct - Δυτικής Μακεδονίας | 2385101446 | info@europedirect-oenef.eu Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στο Αμύνταιο

Η δράση αφορά μια προσομοίωση διαδικασιών Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στο Αμύνταιο, το Σάββατο 02 Μαρτίου 2019, στις αίθουσες του Δημαρχείου Αμυνταίου.

Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στην Καστοριά

Η δράση αφορά μια προσομοίωση διαδικασιών Δημοτικού Συμβουλίου που λαμβάνει χώρα στην Καστοριά, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις αίθουσες του Δημαρχείου Καστοριάς.