"ΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ Vol8 :ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ"

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή των νέων σε δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος και την ανάληψη πρωτοβουλιών που προάγουν την ψυχική υγεία, διοργανώνουν το "Παιχνιδαγωγείο: Από την Ιδέα στην Έκφραση", μια δράση γεμάτη φαντασία, δημιουργικότητα, μουσική και παιχνίδι για τους νέους της πόλης μας, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2019, ώρα 19:30, στο Νέο Πάρκο Φλώρινας.

 

Σκοπός της δράσης μας είναι να ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα των νέων, να ενισχύσουμε τη φαντασία τους και την ποιοτική τους έκφραση, να τους ωθήσουμε σε υγιείς τρόπους ψυχαγωγίας καθώς και να τους φέρουμε πιο κοντά με νέους και νέες από την Ιρλανδία, ώστε να συνεργαστούν, να παίξουν  και να μάθουν για την Ευρώπη .

 

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 28/06, είναι αφιερωμένο σε όλα τα νέα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο, καθώς μια ομάδα 17 Ιρλανδών, από το Tipperary της Ιρλανδίας, πρόκειται να συμμετέχει και να στηρίξει τις δραστηριότητες του Παιχνιδαγωγείου!!! Τα παιδιά από την Ιρλανδία συμμετέχουν στην ανταλλαγή νέων που διοργάνωσε ο ΟΕΝΕΦ, με τίτλο :"Celebrating Health and Well Being in a cultural context" και η οποία λαμβάνει χώρα από 25 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου 2019, στη Φλώρινα.

 

 

Οι Νέοι μπροστά!!!

 

Σας παραθέτουμε, την αντίστοιχη αφίσα της δράσης μας "Παιχνιδαγωγείο: Από την Ιδέα στην Έκφραση", που διοργανώνει ο ΟΕΝΕΦ σε συνεργασία με το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας.