ΑΟΦ: Σχέδιο Αλληλεγγύης "Alternative Sports for Youth: αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία" και πρόσκληση για γνωριμία με την ποδηλασία

Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας (ΑΟΦ) στα πλαίσια του Σχεδίου Αλληλεγγύης "Alternative Sports for Youth: αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία",  με φορέα υλοποίησης τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας, προσκαλεί τους νέους/ες ηλικίας από 8 έως 30 ετών να συμμετέχουν στη δράση που αφορά την γνωριμία με την ποδηλασία.

 

Στόχος είναι:

1) Να κατανοήσουν  τους κανόνες ασφαλείας που διέπουν το άθλημα της ποδηλασίας, έλεγχος και ασφάλεια εξοπλισμού.

2) Να γνωρίσουν τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού ποδηλασίας, καθώς και όλα τα επιμέρους συμπληρωματικά εξαρτήματα.

3) Να κατανοήσουν τη σημασία της εκγύμνασης μέσω της ποδηλασίας και το πόσο ευεργετική μπορεί να γίνει για το ανθρώπινο σώμα.

4) Να κατανοήσουν τη σημασία της προθέρμανσης για την ασφαλή άσκηση της ποδηλασίας.

5) Να γνωρίσουν τις βασικές κινήσεις του ποδηλάτη κατά τη διάρκεια της άσκησης και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους εξορμήσεις.

 

*Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν τα δικά τους ποδήλατα.

 

Συγκέντρωση: Παρασκευή 10/11/2023 και ώρα 16:00-17:30, Τοποθεσία: Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. Φλώρινας.

 

Το Σχέδιο υποστηρίζεται ως Έργο Αλληλεγγύης, από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

 

Τηλ επικοινωνίας: 6932919269 , Χρήστος Τίτας

 

Μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

 

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή: 

https://shorturl.at/lyOR3

 

Οι Νέοι Μπροστά!