Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση: Γνωριμία με την Ποδηλασία στο πλαίσιο του Σχεδίου Αλληλεγγύης: "Altrernative Sports for Youth"

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 10/11/2023 με απόλυτη επιτυχία, η δράση με τίτλο "Γνωριμία με την Ποδηλασία", στο πλαίσιο του Σχεδίου Αλληλεγγύης "Αθλητικός Τουρισμός για την Νεολαία", με φορέα υλοποίησης τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας (ΑΟΦ).

 

Η ήπια βροχόπτωση δεν στάθηκε εμπόδιο για τους 20 περίπου επίδοξους "ποδηλάτες", που μυήθηκαν στα μυστικά και την τεχνική της ποδηλασίας και έζησαν ένα όμορφο απόγευμα στην πανέμορφη φύση της φθινοπωρινής Φλώρινας, γυμνάστηκαν, γέλασαν και απόλαυσαν τις όμορφες διαδρομές στο περιαστικό δάσος του λόφου του Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας καθώς και στο ελεγχόμενο περιβάλλον του Πάρκου Κυκλοφοριακής Aγωγής, υπό τις συμβουλές και οδηγίες των εκπαιδευτών του ΑΟΦ.

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες/ουσες.

 

Το Σχέδιο υποστηρίζεται ως Έργο Αλληλεγγύης, από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

 

Μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

 

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή: 

https://shorturl.at/lyOR3

 

Οι Νέοι Μπροστά!