Χριστουγεννιάτικος Στολισμός στον ΟΕΝΕΦ!

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, μέλη της διαχειριστικής ομάδας του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, εθελοντές/ντριες, φοιτητές/τριες, μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του 2ου και 3ου ΓΕΛ Φλώρινας, συγκεντρώθηκαν στην έδρα του ΟΕΝΕΦ και συμμετείχαν στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του γραφείου!

 

Κατά τη διάρκεια της γιορτινής βραδιάς, οι νέοι εθελοντές και εθελόντριες του ΟΕΝΕΦ, αλλά και η ομάδα του προγράμματος “Ενεργός Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης”, η οποία αποτελούνταν πάνω από 30 μαθήτριες/μαθητές από το 2ο και 3ο ΓΕΛ Φλώρινας, πραγματοποίησαν το στολισμό του δέντρου αλλά και των υπόλοιπων χώρων του Κέντρου μας, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα δημιουργικό Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο (workshop), όπου δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορες χειροτεχνίες, υπό την καθοδήγηση των φοιτητριών του ΠΔΜ, Αθανασία Κομπότη και Μυρτώ Μπερίκου, εθελοντριών του ΟΕΝΕΦ. Επίσης, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι έκαναν face painting, με την Ελένη Μπέκιου να ζωγραφίζει τα πρόσωπά μας και την ευχαριστούμε για τη βοήθειά της!

 

Η συμμετοχή και η χαρά των νέων ήταν μεγάλη και τα γραφεία του ΟΕΝΕΦ, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, πλημμύρισαν με χαμόγελα, ευχές και αισιοδοξία. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι νέες και νέοι συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό παιχνίδι kahoot και τραγούδησαν τα αγαπημένα τους κομμάτια karaoke. Όλοι οι ενεργοί εθελοντές μας, ψυχαγωγήθηκαν μέσα από Χριστουγεννιάτικα ακούσματα και γεύτηκαν παραδοσιακές λιχουδιές.

 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τις μαθήτριες - μαθητές, τους φοιτητές/τριες και τα ενεργά μέλη του ΟΕΝΕΦ, που συμμετείχαν στο στολισμό αλλά και τις καθηγήτριες - συντονίστριες του προγράμματος "Ενεργός Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης", κα Ζαφειριώ Μελισίδου και κα Άννα Μπαφίτη, για την αμέριστη συμπαράσταση τους και όλους τους εθελοντές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Σας ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές, με υγεία και δημιουργία!

 

Ακολουθεί το βίντεο και το σχετικό φωτογραφικό υλικό από τον στολισμό του ΟΕΝΕΦ.