Το Connected We Stand Επιστρέφει!

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο Φεστιβάλ #ConnectedWeStand2023 που επιστρέφει για 4η χρονιά στη Θεσσαλονίκη με ελεύθερη είσοδο και πολλά happenings!

 

To Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης - στην παραλία, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου - το φεστιβάλ δίνει ζωή στην κοινωνία των πολιτών σε μια γιορτή για τον εθελοντισμό και την προσφορά. Συναυλίες, ζωντανή μουσική, χορευτικά workshops, εκθέσεις, dialogue & panel discussions και πολλές ακόμα δράσεις σε ένα εργαστήρι χαράς και αισιοδοξίας!

 

Το πολυθεματικό φεστιβάλ εθελοντισμού για νέους/ες, πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά και φιλοξενείται από τους ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, InfinityGreece, ESN Thessaloniki, ΕΨΥΚΑ, Fabric Republic, ΧΑΝΘ, AddArt & τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και τις δράσεις που θα υλοποιηθούν μπορείς να βρεις ΕΔΩ.

 

Γίνε η αλλαγή και συνδέσου με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών, οργανισμούς και ομάδες που καθημερινά δημιουργούν πραγματικό έργο!

 

Μείνετε συντονισμένοι/ες! 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις μας, τις προσκλήσεις μας και τα νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή:

https://shorturl.at/lyOR3

 

 

Οι Νέοι Μπροστά!