Εκδρομή του ΟΕΝΕΦ στην Τούμπα: Παιδιά και γονείς κοντά στον αθλητισμό

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους νέους και τις νέες της πόλης της Φλώρινας σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού, σχεδιάζει την πραγματοποίηση ημερήσιας εκδρομής στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα της κατηγορίας Super League μεταξύ των ομάδων του Π.Α.Ο.Κ. και του Βόλου που θα λάβει χώρα την Κυριακή 09/04/2023 στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Παράλληλα, πριν τον αγώνα θα γίνει επίσκεψη στο Κέντρο Τεχνολογίας Noesis

 

Βασικός στόχος της κίνησης αυτής είναι να δοθεί η ευκαιρία σε νέους με λιγότερες ευκαιρίες, ηλικίας 6-22 ετών, να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα επαγγελματικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα, την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. να αγωνίζεται στην έδρα της. Η δράση του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. στη πρόληψη των φαινόμενων βίας στο χώρο του αθλητισμού αλλά και γενικότερα, αποτελούσε ανέκαθεν έναν από τους στόχους του Ομίλου.

 

Οι νέοι πρέπει να πιστέψουν και να συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να υπάρξει αθλητισμός χωρίς βία στα γήπεδα, αθλητισμός χωρίς φαινόμενα παρεκκλίνουσας συμπεριφοράς και έτσι τα γήπεδα να αποτελέσουν και πάλι χώρο χαράς και ψυχαγωγίας, χώρο υγιή και ασφαλή για όλη την οικογένεια όπου μπορεί να παραβρεθεί ο καθένας/καθεμιά και να υποστηρίξει την ομάδα του με αγάπη και σεβασμό.

 

Για συμμετοχή στην εκδρομή παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα η οποία συμπληρώνεται μόνο από ένα γονέα ή κηδεμόνα της οικογενείας.

 

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 5 Απριλίου 2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/9h2ggngp9LVyeEbi6

 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ το άτομο και στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση με λεωφορείο από και προς την Φλώρινα, τα εισιτήρια του ποδοσφαιρικού αγώνα και η είσοδος στο Κέντρο Τεχνολογίας NOESIS

 

Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής:

11.00 Αναχώρηση λεωφορείου για Θεσσαλονίκη από το Youth Center του ΟΕΝΕΦ, 7ης Νοεμβρίου 9, Φλώρινα.

13.30 Άφιξη στο Κέντρο Τεχνολογίας NOESIS και παρακολούθηση των διαθέσιμων θεαμάτων

15.30 Αναχώρηση για Mediterranean Cosmos –ελεύθερος χρόνος

18.00 Αναχώρηση για Τούμπα και παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα που ξεκινάει στις 20.30

23.00 Αναχώρηση λεωφορείου για επιστροφή στη Φλώρινα

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2385101446, καθημερινές 10.00-15.00 ή στο info@oenef.eu

 

Οι Νέοι Μπροστά!