Ο ΟΕΝΕΦ ενδυναμώνει τις Γέφυρες Συνεργασίας με τη Βαλτική

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας έλαβε μέρος σε σεμινάριο εμπειρογνωμόνων και youth workers στο πλαίσιο του Erasmus+, Βασική Δράση 1, με θέμα Northern Bridges, που διοργανώθηκε από τις 1 μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2021, στο Tallinn της Εσθονίας, από τον οργανισμό NordYouth και συμμετείχαν εκπρόσωποι οργανισμών νεολαίας από τις χώρες της Βαλτικής, της Σκανδιναβίας και του Ευρωπαϊκού Νότου. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Λάζαρος Παπουτζής,  youth worker του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας.

 

Οι εργασίες του σεμιναρίου αφορούσαν στη θεματική της δικτύωσης για το μέλλον της ευρωπαϊκής νεολαίας και τους τρόπους αντιμετώπισης της πόλωσης στην κοινωνία. Στόχος ήταν να αναπτυχθούν εργαλεία αντιμετώπισης του φαινομένου και πως οι οργανισμοί νεολαίας μπορούν να εργαστούν για να φέρνουν τους ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο/απόψεις πιο κοντά.

 

Ο ΟΕΝΕΦ ανέπτυξε νέες συνεργασίες και αναμένονται ενδιαφέρουσες προσκλήσεις στο άμεσο μέλλον για τη συμμετοχή της νεολαίας της περιοχής μας σε ακόμη περισσότερα προγράμματα Erasmus+.

 

Μείνετε συντονισμένοι/ες.

 

 

 

 

Οι Nέοι Mπροστά!