Διαδικτυακή εκδήλωση: Βιώσιμη ανάπτυξη και Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση/φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία, την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.00.

Βασική επιδίωξη της δράσης αυτής είναι να διευρυνθεί το πεδίο γνώσεων και να γίνουν ευρύτερα κατανοητές οι έννοιες βιώσιμη ανάπτυξη, πράσινη οικονομία και επιχειρηματικότητα, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου για τα οφέλη από την εφαρμογή φιλικής στο περιβάλλον και πράσινης διαχείρισης. Επιπλέον στο Φόρουμ θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές Πράσινης Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της πλατφόρμας ασύγχρονης - εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: https://elearning.oenef.eu/, μέσω της οποίας θα παρέχονται Δωρεάν Διαδικτυακά Σεμινάρια για όλους τους πολίτες.

Την εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και επιχειρηματιών, τιμούν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Καλαφάτης Σταύρος, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Σταμπουλίδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΔΑΜ, κ. Μουσουρούλης Κωστής.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Αντώνης Πουγαρίδης, Εκδότης & Διευθυντής της webtv e-ptolemeos.gr, ενώ η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά (live streaming) μέσω της ιστοσελίδας του ΟΕΝΕΦ στο Facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://fb.me/e/1dMKZxLoW.

Το φόρουμ απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πιο στοχευμένες ομάδες, όπως επιχειρηματίες, νέοι και δυνητικοί επιχειρηματίες.

 

*** Η δράση με τίτλο “Πράσινη Επιχειρηματικότητα και βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Μακεδονία” πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων Προώθησης της Πράσινης Επιχειρηματικότητας μέσω Καινοτόμων Δράσεων στη Μακεδονία και Θράκη» με φορέα χρηματοδότησης το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης). ***

Ακολούθως, παρατίθεται το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης "Βιώσιμη Ανάπτυξη και Πράσινη Επιχειρηματικότητα" στη Δυτική Μακεδονία καθώς και φωτογραφικό υλικό των ομιλητών της εκδήλωσης.