Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ανταλλαγή Νέων Erasmus+ με τους Ενεργούς Νέους στη Γερμανία!

Στις μέρες μας βρισκόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με τη ραγδαία ανάπτυξη των κοινωνιών μας. Η αυξανόμενη ταχύτητα και οι απαιτήσεις που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας εντείνουν τις επερχόμενες προκλήσεις τόσο στη ψυχική όσο και στη σωματική μας ευεξία. 

 

Το πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων με τίτλο "BALANCECADEMY 2024" δημιουργεί ένα ανοιχτό και γόνιμο περιβάλλον για τους συμμετέχοντες/ουσες ώστε να εξερευνήσουν διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης καθημερινών προκλήσεων. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα εστιάζει στη δραστηριοποίηση για υγιεινή διατροφή, ξεκούραση και αναστοχασμό και γενικότερα στην ευημερία του ατόμου και του συνόλου. Στο πρόγραμμα θα εφαρμοστούν μέθοδοι και στρατηγικές και θα παρέχουν χώρο στους συμμετέχοντες/ουσες να συνεισφέρουν και να εκφράσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους, γύρω από τη θεματική του προγράμματος. 

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με Ευρωπαϊκούς φορείς νεολαίας και συγκεκριμένα με τον οργανισμό Next Level e.V., αναζητούμε 5 άτομα, ηλικίας από 18-27 ετών, που θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας στη Grosslohra της Γερμανίας. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι από  6 έως 15 Μαΐου 2024 (συμπεριλαμβανομένων των ημερών άφιξης και αναχώρησης).

 

Απαραίτητα προσόντα/δεξιότητες για την επιλογή συμμετεχόντων/ουσών αποτελούν τα εξής:

  • Να σας αρέσει να συνεργάζεστε με νέους/νέες σε οργανώσεις νεολαίας
  • Να είστε ανοιχτός/ή να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε κοινωνικό επίπεδο               
  • Να γνωρίζετε πολύ καλά αγγλικά (αυτή θα είναι η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του youth exchange)
  • Να συμμετέχετε ενεργά σε όλη τη διάρκεια και τις διαδικασίες των δραστηριοτήτων
  • Να είστε κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΕΝΕΦ για το 2024 (η διαδικασία εγγραφής μέλους περιγράφεται εδώ)

 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την 16η Φεβρουαρίου 2024, κάνοντας αίτηση στην παρακάτω φόρμα:

 

https://forms.gle/in6PNmWFgTtxLRgZ9

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες επιβαρύνονται με τυχόν επιπλέον έξοδα μετακίνησης. Η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με προκαταβολή 70€ (εφόσον επιλεγείτε) και το τελικό ποσό θα διαμορφωθεί μετά την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής  καλύπτονται πλήρως. 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

📧Email: info@oenef.eu

📞 2385101446 (καθημερινές 10:00-15:30)

 

Μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή:

https://shorturl.at/lyOR3

 

Οι Νέοι Μπροστά!

 

Δείτε παρακάτω το info pack: