Πρόσκληση για συμμετοχή σε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ουγγαρία!


Θέλεις να ενημερωθείς για ζητήματα ψυχικής υγείας και ανθεκτικότητας; Να μάθεις πώς μπορείς να αναπτύξεις την συναισθηματική σου ευεξία, με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων; Τότε το εκπαιδευτικό σεμινάριο “Digital Emotions” είναι για ‘σένα!

 

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο (training course), δημιουργήθηκε για να φέρει κοντά άτομα από 9 χώρες (Ελλάδα, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Κύπρο, Κροατία, Εσθονία, Ιταλία, Πολωνία και Ισπανία), με στόχο την προώθηση της ψηφιακής ευημερίας των νέων και των εργαζομένων στον τομέα της νεολαίας (youth workers), που είναι πρόθυμοι για νέες μαθησιακές εμπειρίες. Θα θέλαμε να δώσουμε στους συμμετέχοντες/ουσες μια ευκαιρία να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, τη συναισθηματική τους ευεξία και να αυξήσουν τις δεξιότητές τους, που είναι απαραίτητες και χρήσιμες στον τομέα της νεανικής εργασίας.

 

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας, σε συνεργασία με τον φορέα νεολαίας "Youth of Europe Association", έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 3 ενήλικων εθελοντών/εθελοντριών (18+) για την εκπροσώπηση στο πρόγραμμα, το οποίο θα λάβει χώρα στην πόλη Pákozd της Ουγγαρίας, από τις 20 έως και τις 28 Μαρτίου 2023 (συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών άφιξης και αναχώρησης).

 

Απαραίτητα προσόντα για την επιλογή συμμετεχόντων/ουσών αποτελούν τα εξής:

  • Να γνωρίζετε καλά αγγλικά (αυτή θα είναι η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου)
  • Να είστε άνω των 18 ετών 
  • Να είστε ενεργοί πολίτες
  • Να έχετε ισχυρό κίνητρο και ενδιαφέρον να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο σεμινάριο
  • Να είστε ανοιχτοί για εργασία σε διαπολιτισμικό περιβάλλον και να σέβεστε άλλους πολιτισμούς
  • Να συμμετέχετε ενεργά σε όλη τη διάρκεια και τις διαδικασίες των δραστηριοτήτων
  • Να είστε κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΕΝΕΦ για το 2023 (η διαδικασία εγγραφής μέλους περιγράφεται εδώ)

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο: “Digital Emotions” χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ (έως 275€ ή έως 320€ εάν επιλέξετε green travel) και καλύπτει το 100% της διαμονής, διατροφής και εκπαίδευσης των συμμετεχόντων/ουσών.

 

Η συμμετοχή ανέρχεται στα 70€ ως προκαταβολή του εισιτηρίου (εφόσον επιλεγείτε) και οι συμμετέχοντες/ουσες θα επιβαρυνθούν με τυχόν έξοδα, εφόσον το κόστος μετακίνησης ξεπεράσει τα 275€.

 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, κάνοντας αίτηση στη φόρμα παρακάτω: 

https://bit.ly/40cJBM6

 

Περισσότερες πληροφορίες:

📞 2385101446 (καθημερινές 10:00-15:30)

📧 info@oenef.eu

 

Οι Νέοι Μπροστά!

 

Ακολουθεί το info pack του προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες.