Πρόσκληση για συμμετοχή σε Training Course στο Krusevo της Βόρειας Μακεδονίας!


Το πρόγραμμα "Road Map of Social Entreprises" δημιουργήθηκε για να φέρει κοντά άτομα από 8 χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία). Ο στόχος αυτού του training course είναι να δημιουργηθεί ένα ανθεκτικό εργαλείο, ένας διαδραστικός και διαδικτυακός χάρτης (MAP), αλλά και μία ιστοσελίδα και εφαρμογή για δυνατότητες δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων σχετικά για την κοινωνική επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένα παραδείγματα κοινωνικών επιχειρήσεων και εργαλεία που υποστηρίζουν τη διατομεακή συνεργασία.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με Ευρωπαϊκούς φορείς, όπως το Youth Alliance - Krusevo, αναζητούμε 3 άτομα που θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας στο Krusevo της Βόρειας Μακεδονίας στο εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι 24 Νοεμβρίου έως και 29 Νοεμβρίου 2022 (συμπεριλαμβανομένου των ημερών άφιξης και αναχώρησης).

 

Απαραίτητα προσόντα για την επιλογή συμμετεχόντων/ουσών αποτελούν τα εξής:

  • Κάποιος που να έχει όρεξη να εργάζεται με νέους σε οργανώσεις νεολαίας
  • Θα πρέπει να είναι κάποιος που θα είναι ανοιχτός να αναπτύξει τις ικανότητές του σε κοινωνικό επίπεδο και στην επιχειρηματικότητα και ψηφιακά εργαλεία.
  • Κάποιος που θα επεξεργαστεί τα αποτελέσματα από την εφαρμογή που θα προκύψει και θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη όλων των σταδίων του διαδραστικού χάρτη επιχειρηματικότητας.
  • Να γνωρίζετε πολύ καλά αγγλικά (αυτή θα είναι η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του training course)
  • Να είστε άνω των 18 ετών 
  • Να συμμετέχετε ενεργά σε όλη τη διάρκεια και τις διαδικασίες των δραστηριοτήτων
  • Να είστε κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΕΝΕΦ για το 2022 (η διαδικασία εγγραφής μέλους περιγράφεται εδώ)

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, κάνοντας αίτηση ΕΔΩ ή στη φόρμα παρακάτω: 

https://forms.gle/UyVpZ9P12uefhpTN9

 

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακινήσεων θα καλυφτούν πλήρως και θα επιστραφούν σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+ για κάθε χώρα-εταίρο.

 

Παρακάτω ακολουθεί το info pack και το daily schedule του προγράμματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες, καθημερινές 10.00-15.30, στο 2385101446 ή στο info@oenef.eu.

 

 

Οι Νέοι Μπροστά!

 

 

Μείνετε συντονισμένοι/ες για τις δράσεις μας!

 

Ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/oenef

Instagram: https://www.instagram.com/activeyouths/

Twitter: https://twitter.com/edicflorina

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCkEhQKC4XzQumZAvFxxvUHA