Πρόσκληση για συμμετοχή σε Training Course στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας!


Το "Road Map of Social Entreprises" δημιουργήθηκε για να φέρει κοντά άτομα από 8 χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία). Ο στόχος αυτού του δεύτερου training course είναι να δημιουργηθεί ένα ανθεκτικό εργαλείο, ένας διαδραστικός και διαδικτυακός χάρτης (MAP), αλλά και μία ιστοσελίδα και εφαρμογή για δυνατότητες δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων σχετικά για την κοινωνική επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένα παραδείγματα κοινωνικών επιχειρήσεων και εργαλεία που υποστηρίζουν τη διατομεακή συνεργασία.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με Ευρωπαϊκούς φορείς, όπως το Youth Alliance - Krusevo, αναζητούμε 3 άτομα που θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας, στο εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2023 (συμπεριλαμβανομένου των ημερών άφιξης και αναχώρησης).

 

Απαραίτητα προσόντα για την επιλογή συμμετεχόντων/ουσών αποτελούν τα εξής:

  • Κάποιος/α που να έχει όρεξη να εργάζεται με νέους/νέες σε οργανώσεις νεολαίας
  • Κάποιος/α που θα είναι ανοιχτός/ή να αναπτύξει τις ικανότητές του/της σε κοινωνικό επίπεδο και στην επιχειρηματικότητα και ψηφιακά εργαλεία.
  • Κάποιος/α που θα επεξεργαστεί τα αποτελέσματα από την εφαρμογή που θα προκύψει και θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη όλων των σταδίων του διαδραστικού χάρτη επιχειρηματικότητας.
  • Να γνωρίζετε πολύ καλά αγγλικά (αυτή θα είναι η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του training course)
  • Να είστε άνω των 18 ετών 
  • Να συμμετέχετε ενεργά σε όλη τη διάρκεια και τις διαδικασίες των δραστηριοτήτων
  • Να είστε κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΕΝΕΦ για το 2023 (η διαδικασία εγγραφής μέλους περιγράφεται εδώ)

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 25 Απριλίου 2023, κάνοντας αίτηση ΕΔΩ ή στη φόρμα παρακάτω: 

 

https://bit.ly/40n1W7V

 

Η συμμετοχή ανέρχεται στα 20€ ως προκαταβολή του εισιτηρίου (εφόσον επιλεγείτε) και οι συμμετέχοντες/ουσες θα επιβαρυνθούν με τυχόν έξοδα, εφόσον το κόστος μετακίνησης ξεπεράσει το ποσό σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακινήσεων θα καλυφτούν πλήρως και θα επιστραφούν σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+ για κάθε χώρα-εταίρο.

 

Περισσότερες πληροφορίες, καθημερινές 10.00-15.30, στο 2385101446 ή στο info@oenef.eu

 

Οι Νέοι Μπροστά!

 

 Παρακάτω ακολουθεί το info pack και το daily schedule του προγράμματος.