Νέα πρόσκληση για εκπαιδευτικό σεμινάριο στην πόλη Iasi της Ρουμανίας!

Αν θέλεις να συμβάλλεις ενεργά στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και θέλεις να συνεργαστείς με νέους από 11 διαφορετικές χώρες και να αναπτύξεις καινοτόμες μεθόδους για την ένταξη όλων των ανθρώπων σε μία ποιοτική ζωή στην κοινωνία, τότε το “Stepping in the shoes of social entrepreneurship” είναι η ευκαιρία σου!

 

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 3 ατόμων που θα μας εκπροσωπήσουν στην πόλη Iasi της Ρουμανίας στο εκπαιδευτικό σεμινάριο 'Stepping in the shoes of social entrepreneurship', το οποίο θα λάβει χώρα τις εξής ημερομηνίες: 23 Σεπτεμβρίου - 02 Οκτωβρίου 2021.

 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα δημιουργήσει το πλαίσιο για τη διοργάνωση διεθνούς κατάρτισης 33 ατόμων από 11 χώρες για την προώθηση και την έναρξη μελλοντικών δραστηριοτήτων στον κοινωνικό τομέα με θέμα την επιχειρηματικότητα.

 

Απαραίτητα προσόντα για την επιλογή συμμετεχόντων αποτελούν τα εξής:

  • Να γνωρίζετε αγγλικά (αυτή θα είναι η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται στο σεμινάριο).
  • Να είστε άνω των 18 ετών
  • Να είστε ενεργοί πολίτες
  • Να έχετε ισχυρό κίνητρο και ενδιαφέρον να συμμετάσχετε στο σεμινάριο
  • Να είστε ανοιχτοί για εργασία σε διαπολιτισμικό περιβάλλον και να σέβεστε άλλους πολιτισμούς
  • Να συμμετέχετε ενεργά σε όλη τη διάρκεια και τις διαδικασίες των εκπαιδεύσεων

Δηλώσεις συμμετοχής παρατείνονται και θα γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 κάνοντας αίτηση ΕΔΩ.

 

Θερμή παράκληση του Ρουμάνικου οργανισμού είναι να είστε πλήρως εμβολιασμένοι/νες, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των συμμετεχόντων/σών.

 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και καλύπτει το 100% της διαμονής, διατροφής και εκπαίδευσης των συμμετεχόντων (έως 275€) και το κόστος συμμετοχής για τις δαπάνες μετακίνησης ανέρχεται στα 50€ το οποίο θα καταβληθεί μετά την επιλογή των συμμετεχόντων. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ακολουθούν στο σύνδεσμο αυτό

 

Βασική προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η αίτηση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΕΝΕΦ για το 2021. Η διαδικασία εγγραφής μέλους περιγράφεται ΕΔΩ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την απόκτηση της κάρτας, καθημερινές 10.00-15.00 στο 2385101446 ή στο info@oenef.eu.